FAQ.

DUURSPORTCOACH

1. Hoe werkt de intake?

Alvorens wij een trainingsschema voor je kunnen schrijven willen we graag het e.e.a. van je weten. Met deze gegevens maken wij een uitgebalanceerd en persoonlijk trainingsschema. Op basis van jou intake kunnen wij een start maken. Is je proefperiode voorbij dan maken we graag uitgebreider kennis om de boel nog verder scherp te stellen op jouw wensen en kunnen.

2. Hoe zit het precies met de proefperiode?

Na de intake krijg je van ons een proefperiode van een maand met een schema dat op jouw wensen is ingericht. Dit is vrijblijvend en gratis. Aan het eind van de proefperiode hebben we contact en geven we je feedback. Na deze periode maak je voor jezelf de balans op en kan je je aansluiten bij DuursportCoach.

5. Hoe bepaal ik welk pakket ik nodig heb?

Er zijn drie pakketten. Het bronzen pakket is er voor de beginnende sporter en is een eenvoudig schema. Je krijgt een vast aantal trainingen op vaste dagen per week. Ideaal als je een stok achter de deur nodig hebt en niet specifiek naar een doel toe werkt. Wil je iets meer en heb je een doel gesteld? Dan maken we graag een afspraak met je om je te helpen met het maken van een keuze. 

4. Wat krijg ik allemaal als Duursportcoach Teammember?

Ongeacht welk pakket je kies (Brons, Zilver of Goud), wordt je DuursportCoach Teammember. Naast het persoonlijke schema dat je eens per 4 weken van ons krijgt, krijg je voordeel in de shop (lancering medio 2021).

6. Hoe maken jullie mijn schema persoonlijk en op maat?

Aan de hand van jouw intake en feedback op je trainingen, krijgen wij inzicht hoe het sportief gezien met je gaat. Aan de hand hiervan en het samen doorspreken van de feedback aan het eind van iedere periode, maken wij je nieuwe schema en scherpen we aan waar nodig. Zo zorgen we dat je een goede en gezonde combinatie tussen sport, werk en vrije tijd hebt én ook nog eens optimaal traint.

7. Hoe werkt de betaling?

Als je member bent van DuusportCoach dan krijg je van ons eens per maand een factuur. Hierin staan de kosten voor je schema en eventuele aanvullende diensten zoals het Trainingpeaks Premium account (kan je ook zelf afsluiten). Deze factuur kan je eenvoudig met iDeal voldoen, want we willen dat je zoveel mogelijk tijd overhoudt om te kunnen sporten.

TRAININGPEAKS (TP)

1. Waarom Trainingpeaks?

Trainingpeaks is een online platform voor het analyseren van jouw trainingen. Naast jouw statistieken van alle trainingen die je doet, wordt er ook een analyse gemaakt van onder andere je fitheid. Aan de hand hiervan wordt ook een prognose gemaakt van jou prestatieniveau. Iets dat bij andere aanbieders niet of nauwelijks gebeurt. Zo haal je nog meer uit je trainingen! 

2. Hoe werkt het?

DuursportCoach werkt met een coach-account op Trainingpeaks. Je wordt hiervoor uitgenodigd. Als je ons hebt toegevoegd kunnen wij voor jou je schema schrijven en zien hoe je trainingen verlopen. 

2. Hoe kan ik mijn schema zien?

Eens per vier weken krijg je van ons een bijgewerkt schema. Dit kan je inzien door naar de Trainingpeaks website te gaan of de app (iOs of Android) te downloaden. DuursportCoach werkt met een coach-account op Trainingpeaks. Je wordt hiervoor uitgenodigd. Als je ons hebt toegevoegd kunnen wij voor jou je schema schrijven en zien hoe je trainingen verlopen. 

3. Welk Trainingpeaks account heb ik nodig?

Er zijn twee accounts bij Trainingpeaks. Een basis account, dat gratis is, maar daardoor ook beperkte mogelijkheden heeft. Grafieken bekijken is bijvoorbeeld niet mogelijk. Ga je voor een premium account dan heb je deze mogelijkheden wel. Met het gratis account kan je in principe uit de voeten. Wil je echt vooruitgang boeken? Dan is een premium account een betere optie. Wij kunnen deze eenvoudig voor je afsluiten (meerprijs van €10/maand) of je kan dit zelf doen als je ingelogd bent op de website van Trainingpeaks.

KLAAR OM TE BEGINNEN