TIP 358

Duck tape! Een van de dingen die je nodig hebt voor wedstrijden. Om gels of je startnummers aan je frame vast te maken zijn slechts twee redenen.

Sommige atleten zeggen dat je maar twee zaken nodig hebt in het leven: WD-40 en Duct Tape. WD-40 voor alles dat vast zit en los moet. En Duct Tape voor alles dat los zit en vast moet. Over de eerste heb ik zo mijn twijfels, maar de tweede gaat zeker op tijdens wedstrijden. Met Duct Tape kan je eenvoudig alles aan elkaar tapen en dat is soms handig als je een wedstrijd hebt.

Het enige dat je wel moet onthouden is dat je na je wedstrijd zo snel mogelijk de restjes van het tape verwijderd.

Ga ja een triathlon doen dan kan je er eenvoudig gels mee op je bovenbuis tapen. Een kaderplaatje met je startnummer erop aan je zadelpen. Of het kan je schoenen op hun plek houden als je ze met elastiekjes horizontaal aan de frame bevestigd hebt. En je kan er natuurlijk bananen mee aan de muur vast tapen. Het enige dat je wel moet onthouden is dat je na je wedstrijd zo snel mogelijk de restjes van het tape verwijderd, want het plakt zo goed dat het er na een tijdje ook echt bijna niet meer af wil.

Photo van Ussama Azam op Unsplash

Kom je er nog niet uit? Heb je vragen over een van de bovenstaande punten? Of wil je starten met DuursportCoach trainingsbegeleiding? Dan kan je contact met ons opnemen. Dat kan per mail of door simpel hieronder een reactie achter te laten.

Related posts